Art Point Centar
 
AGM Vaša internet knjižara
 
Untitled Document
BOJE
 
SLIKARSKA PLATNA
 
POMOĆNA SREDSTVA
 
KISTOVI
 
OPREMA I PRIBOR
 
PAPIRI
 
 

 

ARTPOINT
ART POINT CENTAR Gundulićeva 21
voditeljica: Smiljka Potočki
tel/fax: 01 4854 909
mail: gunduliceva@agm.hr

Namijenjen je svima vama koji se bavite likovnošću: slikarima, grafičarima, dizajnerima, arhitektima ali i vama koji se tek namjeravate početi likovno izražavati.

Možete birati pastele, akvarele, tempere, akrilne i uljane boje - od studijske do profesionalne kvalitete vrhunskih proizvođača:
Royal Talens, Conte a Paris ili Lefranc & Bourgeois ili Charbonnel grafičke boje i alate, prelistati literaturu o umjetnicima i tehnikama koje rabe, ali i nabaviti iste one materijale koje koriste najpoznatija svjetska imena.

Za sve tehnike pronaći ćete odgovarajuće kistove, platna ili druge podloge, slikarske stalke različitih veličina i sav ostali potreban pribor, pa čak i za slikanje na staklu i svili.

Ako trebate papir za crtanje, slikanje, grafiku ili bilo koju vrstu tiska, ovdje ćete ga sigurno pronaći jer raspolažemo izborom papira najvećih proizvođača: Canson, Arches, Arjo Wiggins, Gmund, Fabriano...

U ugodnom prostoru možete razgledati izložbe - a izlagali su: Šebalj, Murtić, Milenković, Jelavić, Pater, Lapuh, Richter...,

Prelistati literaturu o umjetnicima i tehnikama koje rabe, ali i nabaviti iste one materijale koje koriste najpoznatija svjetska imena

 
 
 IZLOŽBE


AGM
ART POINT CENTAR
Gundulićeva 21

Pozivamo Vas i Vaše prijatelje na otvorenje izložbe u
utorak, 08.05. 2018. u 20 sati

 

Pogled na Ozalj sa Slavom Raškaj

 

Ozalj s kraja 19. stoljeća je rodno mjesto i stalna inspiracija Slave Raškaj. Ova naša velika umjetnica slikala je rijeku Kupu, Stari grad, prirodu i ljude svoga vremena. Puno se toga promijenilo do naših dana, ali neke su vizure ostale iste. Ovom izložbom želimo pokazati što Slava Raškaj i njezina djela znače za Ozalj danas.

 

Izložba će trajati do 30. 08. 2018. a može se razgledati
 radnim danom od 8 do 20 sati
 subotom od 8 do 14 sati

 

Veselimo se Vašem dolasku


 
 
 
 
Copyright Agm d.o.o. 2009