O KNJIZI
 
Božo Skoko -76% Popust

HRVATSKA I SUSJEDI

KAKO HRVATSKU DOŽIVLJAVAJU U BOSNI I HERCEGOVINI, CRNOJ GORI, MAKEDONIJI,SLOVENIJI I SRBIJI

Božo Skoko

Ova knjiga je uspješna kombinacija ozbiljnog znanstvenog rada, inovativne metodologije i ćitljivog, publicistićkog stila, što je čini prikladnom za širi krug čitatelja. Radi se o istraživanju koje nije usmjereno isključivo znanstvenoj spoznaji, već ima i mogućnost neposredne primjene u različtim područjima, od ekonomije i turizma, do sporta, zabave i slobodnog vremena. Ukratko, ako želimo surađivati s drugima, nužno je ne samo da ih upoznamo, već i da shvatimo što oni misle o nama i zašto. Ova knjiga je znaćajan doprinos tom razumijevanju.

DR BOŽO SKOKO rođen je 1976. u Ljubuškom (Bosna i Hercegovina)a živi i radi u Zagrebu. Docent je na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu gdje vodi kolegije iz odnosa s javnošću. Doktorirao je i magistrirao politologiju, a u fokusu njegovih istraživanja su problematika nacionalnog identiteta i imidža te međunarodni odnosi s javnošću.
Jedan je od vodećih hrvatskih stručnjaka za odnose s javnošću. Kao konzultant angažiran je na mnogobrojnim komunikacijskim projektima i projektima brendiranja destinacija u Hrvatskoj i inozemstvu. Utemeljitelj je i savjetnik za strateško komuniciranje jedne od vodećih hrvatskih agencija za komunikacijski menadžment-Millenium promocije.
Radio je kao novinar i urednik na Hrvatskoj televiziji i dopisnik Federalne televizije u Sarajevu, a surađivao je i s Glasom Koncila, Maticom, Večernjim listom, MADE IN-om, Poslovnim magazinom, te više radijskih postaja.
Objavio je niz znanstvenih i stručnih radova s područja međunarodnih odnosa, odnosa s javnošću, medija i promocije.

str.195,  meki uvez, format 14x20
Cijena:  39.00 kn
Internet cijena: 9.00 kn
 
 
 
 

AGM vaša internet knjižara
 
 
 
  Košarica sadrži: 0   knjiga
  Cijena košarice: 0 kn
 

 
po naslovu knjige
po imenu i prezimenu pisca
 
 
 
 
 
 

     
copyright AGM d.o.o. 2004-2005