Predrag Fleš
ZAGREBAČKI SKUPŠTINSKI ZAPISI

Pred nama je knjiga kakvu Zagreb do sada nije imao, knjizi iz koje se mogu iščitati svi važni pravni  propisi koji su utjecali na razvoj grada Zagreba i njegov srednjoeuropski identitet od sredine 19. stoljeća do danas. Knjiga donosi, pored iznimno interesantnog dokumentarnog gradiva, značajne događaje koji su trajno obilježili povijest Grada kao i niz zanimljivosti iz svakodnevnog života koje knjigu čine iznimno zanimljivom. Ukratko, riječ je o knjizi za kojom odavno postoji potreba, a sada je – konačno- i imamo.

Svojom knjigom Predrag Fleš zorno oslikava prilike koje su mijenjale političku sliku Zagreba i borbe njegovih građana za opstojnost, ali i za perspektivniju budućnost, budućnost jasnih i određenih ciljeva. U tom prikazu Fleš  nastupa kao pronicljiv kroničar vremena grada u kojem je odrastao i kojeg izvrsno poznaje.  Zanimljivost njegova  rukopisa nije samo u izvrsno odabranom arhivskom gradivu već i u britkim komentarima pisani perom vrsnog  analitičara.

 
Predrag Fleš (Zagreb, 1952.), osnovnu školu i gimnaziju završio je u Zagrebu, a 1976. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Posljednjih 30 godina radi u Gradskoj upravi, a 2007. imenovan je za zamjenika tajnika Gradske skupštine Grada Zagreba te je tu dužnost obnašao do 19. srpnja 2017.
str.304,  tvrdi uvez s ovitkom
Cijena  350.00 kn
 
   
   
 
 

AGM vaša internet knjižara
 
 
 
  Košarica sadrži: 0   knjiga
  Cijena košarice: 0.00 kn
 

 
po naslovu knjige
po imenu i prezimenu pisca
 
 
 
 
 
 
     
copyright AGM d.o.o. 2004-2005