Siri Hustvedt -30% Popust
ŠTO SAM VOLIO

New York Book Review: ?Rijetko postignuće, knjiga napeta tako da je ne možete prestati čitati, napisana s punim intelektualnim kapacitetom, ozbiljna ali duhovita, velikodušna i moralno angažirana.?

Provokativna slika u jednoj galeriji u New Yorku privukla je pozornost povjesničara umjetnosti Lea Hertzerga; sliju je kupio i potražio umjetnika, tada još nepoznatog Billa Wechslera. Tako 1975. započinje dugogodišnje prijateljstvo ne samo dvojice muškaraca nego i njihovih obitelji, bliskost koja se još učvršćuje kad obojica iste godine dobiju sinove. Dok se roditelji intenzivno druže, povezani zajedničkom strašću prema umjetnosti i književnosti, Matthew i Mark odrastaju gotovo kao braća. Ali sklad narušava iznenadna tragedija i Markovo sve čudnije ponašanje... Smješten na pozadini intelektualne i umjetničke scene u New Yorku, slojevit roman spisateljice Siri Hustvedt vodi nas kroz labirinte emocija i ideja, tjerajući nas jednako na razmišljanje i na suze.

Potresna priča o ljubavi, lažima i nepodnošljivom gubitku, roman ?Što sam volio? spisateljice Siri Hustvedt izniman je spoj obiteljske sage i mračnog psihološkog trilera koji niti jednog roditelja neće ostaviti ravnodušnim.

S engleskog prevela Mirna Čubranić

str.382,  meki uvez, format 14x20
Cijena:  99.00 kn
Akcijska cijena: 69.00 kn
 
   
   
 
 

AGM vaša internet knjižara
 
 
 
  Košarica sadrži: 0   knjiga
  Cijena košarice: 0.00 kn
 

 
po naslovu knjige
po imenu i prezimenu pisca
 
 
 
 
 
 
     
copyright AGM d.o.o. 2004-2005