userId: 0
dborderId: 0
items: 0
dbitems: 0

Holdingove račune bez naknade platite u knjižarama AGM-a

Od danas možemo račune koje izdaje Zagrebački holding bez naknade plaćati na još dvije lokacije - u knjižarama AGM-aTeslina 7 i Importanne centar. Kako je priopćeno iz Zagrebačkog holdinga, plaćanje računa u knjižarama AGM-a bit će dostupno radnim danom od 9 do 19 sati i subotom od 9 do 14 sati, uz napomenu da u knjižari Teslina 7 iznimno do 2. veljače računi će se moći platiti od 10 do 16 sati.

Dakako, redovita knjižarska djelatnost u AGM-ovim knjižarama e normalno nastavlja. Ondje možete uz najnovija beleristička izdanja hrvatskih izdavača, nabaviti i školski pribor i potrebne materijale za tvrtke, darovni program i sl.

Podsjećamo također da se računi Zagrebačkog holdinga bez naknade mogu platiti u poslovnicama Holding centra na adresama:

  • Ulica grada Vukovara 41 – ponedjeljkom i utorkom od 7 do 19 sati te od srijede do petka od 7 do 16 sati te
  • Dubečka 2 – od ponedjeljka do petka od 7 do 14 sati

Računi se bez naknade mogu platiti i u mobilnoj poslovnici koja obilazi gradske četvrti prema unaprijed definiranom rasporedu dostupnom na web stranicama Zagrebačkog holdinga te na poleđini jedinstvene uplatnice.  

Istodobno se u Holding centru u Ulici grada Vukovara 41, otvara nova poslovnica putničke agencije Vladimir Nazor. Tako će se portfelj usluga Holding centra proširiti i ponudom organiziranog odmora za djecu i mlade te organizacijom obiteljskih putovanja i rođendana. Uz organizaciju odmora u objektima kojima upravlja podružnica Vladimir Nazor, u ponudi je i organizacija putovanja na odredišta prema želji korisnika, team building, organizaciju smještaja i sve ostale usluge putničkih agencija.

Dodatne informacije vidite  OVDJE...

 

OSTALE NOVOSTI

Pošalji