userId: 0
dborderId: 0
items: 0
dbitems: 0

 

 

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

 

AGM  se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe.
Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca. AGM neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke Kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.
Svi podaci o kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici AGM-a  i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka koji se evidentiraju prilikom registracije, Kupac je dužan o promjeni obavijestiti AGM. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, ne odgovaramo za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

 

 • Službenik za zaštitu osobnih podataka
  • AGM d.o.o. za izdavaštvo i usluge
  • Mihanovićeva 28 10000 Zagreb
  • Kontakt osoba za zaštitu osobnih podataka: Vanja Kaderžabek
  • e-mail: zastitaosobnihpodataka@agm.hr
  • web: www.agm.hr

 

Kako bismo Vam osigurali bolju korisničku uslugu web stranica www.agm.hr  koristi cookie datoteke. Cookie-i su male tekstualne datoteke koje naš web poslužitelj privremeno pohranjuje na Vaše računalo i omogućuje da naš web server prepozna Vaše računalo kada idući put posjećujete našu web stranicu, te prema njima podešava postavke za Vaše bolje korištenje.
Pošalji