userId: 0
dborderId: 0
items: 0
dbitems: 0

Knjiga svima i svuda - u AGM-u

Uz poruku "Ostanimo odgovorni" objavljeno je da se odgađa ovogodišnja manifestacija Interliber na Zagrebačkom velesajmu, koji se trebao održati od 10. do 15. studenoga. Do promjene stava došlo je zbog epidemiološke situacije, a slijedom preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba. Novi termin odredit će se sukladno smirivanju epidemiološke situacije, a Zagrebački velesajam moli izlagače i građane za razumijevanje.

Nije zapravo nikakvo iznenađenje ovakav rasplet oko Interlibera jer su mnogu ključni nakladnici i knjižari već odavno bili otkazali svoje sudjelovanje. Umjesto Interlibera na Velesajmu Zajednica nakladnika i knjižara, pod nazivom Knjiga svima i svuda, organizira sajamsku priredbu po knjižarama u gradu Zagrebu te u online formi. 

I nakladnička kuća AGM upriličuje svojim cijenjenim kupcima kompletan akcijski popust za stotine knjiga kakav je bio i na dosadašnjim Interliberima. Stoga priliku za kupnju sjajnih starijih i novijih izdanja imate u knjižarama Importanne centar na Glavnom kolodvoru, u knjižari u Teslinoj ulici br. 7 te u Art Point Centru, Gundulićeva 21. Isto tako sve naslove po akcijskoj cijeni potražite i u web shopu (www.agm.hr).

 

 

 

 

OSTALE NOVOSTI

Pošalji