userId: 0
dborderId: 0
items: 0
dbitems: 0

Outlet zona: Knjige za 10, 5, 2 i 1 kn

Outlet za knjige u centru grada! Da, zvuči ludo i nevjerojatno, ali riječ je o dosad neviđenoj rasprodaji zanimljivih knjiga u izdanju Holdingove podružnice AGM. Ne, nisu u pitanju interliberske cijene, na koje smo već pomalo navikli jednom godišnje kupujući s popustima na Velesajmu. Ove su cijene puno niže od interliberskih.

U Teslinoj ulici broj 7 nalazi se AGM-ova knjižara, u kojoj su se počele trajno prodavati knjige doslovce za sitniš. A oni koji su već obišli police u Teslinoj ne mogu se načuditi: Hitrecov Asasin za 10 kuna, Mitovi i činjenice o pitkoj vodi za 5 kuna, Mediji za 20 kuna, NLO je sletio za 20 kuna, Big Brother za 5 kuna, Eminem za 5 kuna, Estetika glazbe za 10 kuna, Danska H20 za 2 kune, Hrvatska i susjedi za 1 kunu… Ima i nešto skupljih među više od 300 naslova u izdanju AGM-a!

Dakako, u knjižari se i dalje nabavljaju knjige svih ostalih izdavača. Kao što je poznato, AGM-ova knjižara u Teslinoj 7, svega stotinjak metara od Trga bana Jelačića, sigurno je jedna od najopskrbljenijih i u potrazi za knjigom nezaobilaznih knjižara u Hrvatskoj, s više od četiri tisuće naslova (ili dvanaest tisuća primjeraka knjiga) gotovo svih hrvatskih nakladnika.

Knjige po cijeni iz outleta nabavljaju se također u web shopu AGM-a OVDJE...

 

 

 

 

OSTALE NOVOSTI

Pošalji