userId: 0
dborderId: 0
items: 0
dbitems: 0

"Stari Zagreb od vugla do vugla" ponovno u knjižarama

Stari Zagreb od vugla do vugla, jedna od najpopularnijih AGM-ovih knjiga i možda najtraženija knjiiga o Zagrebu uopće, upravo je dotiskana jer je dosadašnja kompletna naklada bila odavno rasprodana.

Knjiga se ponovno može nabaviti u svim knjižarama, osobito i knjižarama AGM-a u Teslinoj 7 u Zagrebu te u Importanne centru na zagrebačkom Glavnom kolodvoru.

Podsjetimo, riječ je knjizi koja je zapravo nastala od štikleca, kratkih priča, autora Branimira Špoljarića, što ih je Radio Sljeme u sklopu svoje emisije Zagreb je najljepši grad svakodnevno emitirao još od 1994. godine. Kao diplomirani povjesničar, Branimir Špoljarić odlučio je svojim sugrađanima svakodnevno ispričati zanimljivu priču iz prošlosti grada Zagreba, priču o njegovim nekadašnjim građanima, njihovim zgodama i nezgodama, ulicama i trgovima.

Tako smo na Radio Sljemenu, primjerice, mogli jednoga dana slušati priču o Jurišićevoj, sutra o Tomićevoj, prekosutra Demetrovoj ulici, potom priču o zagrebačkoj katedrali, Krvavom mostu, Maksimiru, ali i o zabavama i zgodama u Zagrebu, grobljima, požarima...

OSTALE NOVOSTI

Pošalji