userId: 0
dborderId: 0
items: 0
dbitems: 0

Web shop AGM-a – više od kupnje knjiga

Kupnja u web shopu AGM-a iz dana u dan sve je popularnija. Osobito kada je riječ o knjigama, jer upravo ovih ljetnih dana mnogi žele iskoristiti velike akcijske popuste – kupnju po interliberskim cijenama, koje važe do 16. kolovoza. Tako je to i lijepa prilika nekim dobrim naslovom iznenaditi nekoga iz svoje obitelji ili prijatelje.

No katkada se dogodi da se kupnja u web shopu ne uspije na vrijeme ostvariti, pa je nužna pomoć djelatnika AGM-a.

– Ovim putem želim izraziti izuzetno zadovoljstvo radom gospodina Gorana Makvića – javila nam se gospođa Martina (podaci u redakciji weba), koja je obavljala kupnju u web shopu. – Naime jutros sam nazvala vaš kontakt broj jer preko web shopa nisam mogla ostvariti kupnju kakvu želim (poslati poklon prijatelju) i gospodin Goran se sam ponudio da knjigu osobno odnese mom prijatelju u Zagrebu i tako me skratio muka u iščekivanju hoće li paket stići na vrijeme. Više od uobičajene usluge, a zaista to cijenim! 

Napominje pritom da je naš djelatnik prilikom dostave knjiga pazio na sve potrebne epidemiološke mjere, kao i to da se prilikom pakiranja i slanja knjiga putem pošte također držimo propisanih epidemioloških pravila. 

OSTALE NOVOSTI

Pošalji