userId: 0
dborderId: 0
items: 0
dbitems: 0

AGM drastično snizio cijene svojih hitova!

Sajamska manifestacija pod nazivom Knjiga svima i svuda posebno je odjeknula u centru Zagreba, gdje je AGM ponudio čitateljima i nova i stara izdanja po vrlo niskim, interliberskim cijenama. Neke knjige poput Godine odluke Oswalda Spenglera, Sovjetski zločin u Katynskoj šumi Marija Jareba, likovne monografije o umjetnicima Ani Guberini i Vladi Tuđi, Hrvatski nogomet u doba cara, kralja, poglavnika i maršala i dr. ovaj se tjedan mogu nabaviti po doslovce prepolovljenim cijenama, a neka starija tražena izdanja snižena su i do 70 posto. Tako unatoč izostanku ovogodišnjeg Interlibera, Zagrepčani si mogu odabrati omiljene i tražene naslove prilagođene za svaki džep.

Najveći izbor AGM-ovih knjiga nalazi se u knjižari u Teslinoj 7, a zatim u Importanne centru na Glavnom kolodvoru. Određena izdanja koja su vezana uz umjetnost i arhitekturu mogu se po akcijskoj cijeni kupiti u Art Point Centru u Gundulićevoj 21.

Čitatelji i kupci do kraja ovog tjedna knjiga imat će priliku pogledati atraktivnu i zanimljivu ponudu starijih i novih naslova po povoljnim cijenama ne samo u knjižarama nego i u web shopu AGM-a. Vidi OVDJE... 

Zajednica nakladnika i knjižara također ima zajednički virtualni prostor, gdje su predstavljeni svi hrvatski nakladnici i knjižari, a razgledati možete OVDJE..  

Također se premium program ove manifestacije može pratiti svaki dan na Trećem programu HRT-a i Youtube kanalu Zajednice nakladnika i knjižara HGK.

 

 

 

OSTALE NOVOSTI

Pošalji