userId: 0
dborderId: 0
items: 0
dbitems: 0

Sajamske cijene knjiga u AGM-u 23. - 30. travnja

 
U petak 23. travnja u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava i Dana hrvatske knjige te u sklopu Godine čitanja održava se deseta Noć knjige, najmasovnije kulturno događanje u Hrvatskoj.
AGM od 23. do 30. travnja 2021., u sklopu akcije KNJIGA SVIMA I SVUDA, nudi ponovno sajamske, zapravo interliberske cijene svojih izdanja, a popusti se kreću i do 70 posto za mnoštvo naslova!
Tema ovogodišnjeg jubilarnog izdanja je Ljekovita moć knjige, a zaštitno lice pripovjedačica ljekovitih priča babuška Knjiguška.
U programu jubilarne Noći knjige s više od 1100 različitih događanja sudjeluju knjižare, antikvarijati, knjižnice, osnovne i srednje škole, vrtići, kazališta, kulturno-informativni centri, ilustratori, pisci, prevoditelji i drugi kreativci i ustanove „prijatelji knjige“ iz 223 grada i mjesta diljem Hrvatske. Ovogodišnjem nacionalnom slavlju knjige prigodnim programima pridružilo se čak više od 300 škola, vrtića i drugih ustanova iz kulture i znanosti, 130 knjižnica i 120 knjižara, a zanimljive programe imaju i bolnice, turistički vodiči, udruge, mjesni odbori, dječji domovi, domovi za starije i mnogi drugi. Programi će se odvijati online te uživo i to često u parkovima, uz rijeke, more, na platoima knjižnica, na trgovima i ulicama, čak i na brodovima i u vlakovima.

OSTALE NOVOSTI

Pošalji